Retard en la preparació dels pressupostos 2007

La cita electoral de l´any que és el cronòmetre de molts assumptes polítics i institucionals. Un afectat directe han estat els pressupostos de 2007 que es troben encara en una fase de converses, tot i que haurien d´estar ja enllestits i a punt per a ser aprovats. Es calcula un ingrés d´entre 11 i 12 milions d´euros. Les despeses tenen com a objectius reduir el deute amb la banca, actualitzar els sous dels funcionaris municipals, completar les inversions que actualment estan en funcionament. S´espera que s´aprove a finals de gener. Les eleccions de maig de 2007 marcaran des d´ara i fins a eixe mateix dia el ritme de treball de tots els ajuntaments. Pego no és una excepció. Algunes coses s´acceleraran i altres es ralentitzaran i fins i tot hi haurà alguns assumptes que es paralitzen. En aquest cas parlem de la segona opció, perquè l´elaboració dels pressupostos per a 2007 va endarrerida, ja que a dia d´avui, es troba en fase de diàleg. Els tres partits que formen l´equip de govern de l´Ajuntament de Pego estan conversant com enfocar i com plasmar en els pressupostos que venen les decisions polítiques per a gastar i ingressar diners, el que ha provocat un retard en el procés d´enllestida d´aquests.

Les línies generals que enguany presenta el pressupost 2007 apunten a què l´Ajutament de Pego comptarà amb ingressos de al voltant d´11 milions d´euros, que podrien arribar fins el 12 milions. D´altra banda, les despeses es destinaran principalment a, d´una banda reduir el deute amb els bancs, d´altra a actualitzar els sous dels funcionaris públics, a més, s´espera completar les inversions actualment en execució com són el canvi de paviment del Passeig Cervantes o l´adequació de la Casa destinada a Serveis Socials.

S´estima que els pressupostos per a 2007 s´aproven a finals de gener de l´any entrant. Tot i que, recordem, aquesta data es podria retardar, com ja passara en els pressupostos de 2006. D´altra banda, el regidor d´hisenda, el nacionalista Joan Carles Cambrils, també indica que aquestos pressupostos que s´aprovaran poden ser modificats per les forces polítiques que entren a governar a partir de juny de 2007.

584 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!