Resultats de l’atletisme pegolí

Resultats de la participació dels atletes pegolins a les últimes curses. El diumenge passat es celebrà la mitja marató de Torrevella, allí es desplaçaren alguns atletes del C.E. Ambra, dos d’ells ja havien corregut el diumenge anterior la marató de València, les classificacions que obtingueren foren les següents:
Carme Sala Ferrer 1h 26m 01s siguent la primera classificada de la categoria de Veteranes A. La resta d’atletes, Enrique Llambies Sendra 1h 40m 13s, David Camps Sendra 1h 42m 34s i Vicent Sala González 1h 48m 23s.

En les curses internacionals destaquem la participació de Gerardo Ortolà Garcia en la mitja marató italiana Roma-Ostia amb un temps d’1h 57m 12s.

En la Marató de Barcelona-08 el nostre atleta Carles Siscar Bai actuarà com a pràctic i conduirà el grup que intentarà fer la marató amb 3h 15m, li desitgem sort en la seva difícil tasca.

El C.E. Ambra és l’encarregat de portar a bon terme la Caminada de la dona que es celebrarà el dia 1 de febrer, convidem a totes les dones a participar en ella.

FERRAN FERRANDO
DORSAL-19
467 Visites

Deixa un comentari