Resultats atletisme 1era i 2ona setmana desembre

Informació dels resultats dels pegolins a les últimes curses. El dijous 6 de desembre es celebrà a Gandia la Cursa del Raval en la que com de costum participaren alguns membres del C. Dorsal-19 a pesar de les pallisses de Benidorm, Sant Sebastià i la mitja del Samaruc en Algemesí, Pascual Company Puig fou el primer classificat de Pego ocupant el lloc 49 de la general de 946 classificats amb un temps de 39m. 50s. en els 10.500m. De la prova, a continuació es classificaren: Fernando Vicens Pastor, Enrique Llambies Sendra, Pascual Sendra Franqueza, Carlos Company Puig i Ximo Pastor Sastre que amb l’excusa d’acompanyar el seu fill ho passa la mar de bé, el fill; Marc Pastor Alemany fou el segon classificat en la categoria de cadet masculí i això és el que donà la participació de pegolins; però el que tenen ara per davant és l’entrenament per a afrontar la marató de València del proper mes de febrer del 2008.
El diumenge 8 de desembre es va celebrar a Toro, Zamora, el campionat europeu de cros amb una gran i efectiva participació espanyola, medalla d’or en equips seniors masculí i el mateix en senior femení, però en aquesta també la medalla d’or individual de Marta Domínguez i la de bronze de Rosa Morató.

Properes curses del mes de desembre:
Dia 15 Cursa Solidària de Xest, Transcalderona Segorbe-Serra
Dia 16, XXIII ½ marató de la Uva de Mesa del Vinalopó, X marató d’Espadà, ½ de muntanya serra d’Olta, XXIII volta a peu barri de Malilla (València).
Dia 22, I de Muntanya de Tombatossals, V Cursa Polop de la Marina.
Dia 23 XV ¼ i ½ Paiporta-Picanya, II nadalenca de Gata, nadalenca de Petrer.
Dia 28, Sant Silvestre de Xàtiva, de Sant Antoni de Benageber, de Gandia i de Benissa.
Dia 29, Sant Silvestre de Villena, de Les Alqueries, de Sueca i la més famosa de Crevillent.
Dia 30, Sant Silvestre d’Onda, Alcoi i la XXIV de València
Dia 31 les Sant Silvestre d’elda, Ribarroja i Castelló i en Madrid, La sant Silvestre Vallecana.


El divendres 14 de desembre en els salons de la diputació de València li fou lliurat a la nostra atleta Carmen Sala Ferrer el trofeu com a guanyadora del circuit de curses populars de la Diputació de València 2007, l’acte fou retransmès per Punt2, i que conste que no és el primer any que Carmen guanya aquest circuit, així que enhorabona a Carmen i fins l’any que ve.

En quant a les curses d’aquest cap de setmana aquests són els resultats: En la mitja marató de Valdepeñas (Ciudad Real) Carmen Sala Ferrer amb 1h 22m 05s queda en segon lloc de la categoria V.B. i Vicent Sala González amb 1h 13m 53s. el 29è de la categoria V.C.
En la mitja marató del Raïm de Taula en Asp, la nostra atleta Laura Pascual Pascual fou la 4rta classificada de la categoria S.F. amb 1h 44m 27s i en quant als homes Fernando Vicens Pastor amb un crono de 1h 30m 29s el 94 de S.M. i Enric Llambies Sendra amb 1h 22m 17s el 9è de V.B. i darrere d’ell Pascual Sendra Franqueza i David Camps sendra amb 1h 31m 34s i 1h 44m 27s respectivament.
Fem un apart per a Ferran Siscar Mengual que estigué 5hores, 9minuts i 26segons per acabar una dura cursa de muntanya, la travessia de la serra d’Espadà i amb eixe temps quedà el 58 de la seva categoria S.M.
Per al proper diumenge 23 de desembre hi ha també una clàssica valenciana: la mitja marató de Picanya-Paiporta .

REUNIO ATLETICA INFANTIL CLUBS DE LA MARINA ALTA
DIA 26 D’ABRIL DE 2008
PISTES DEL PUJOL
La cultural Dorsal-19 proposa organitzat una vesprada atlètica en les pistes del camp del Pujol per a promocionar l’Escola d’Atletisme Municipal i convidar als clubs del Circuit de la Marina Alta.
A continuació adjuntem un primer esquema del que serien les proves realitzar el qual servirà per iniciar l’estudi de les mateixes.

proves
categories 100 200 400 800 altura llargada llança.
Barrufets. m X 0 0 0 0 0 0
Barrufets. f X 0 0 0 0 0 0
Preben. m X X 0 0 0 0 0
Preben. f X X 0 0 0 0 0
Benjamins.m X X X 0 X X 0
Benjamins.f X X X 0 X X 0
Aleví.m X X X 0 X X 0
Alevi.f X X X 0 X X 0
Infantil.m X X X X X X X
Infantil .f X X X X X X X
Cadet.m X X X X X X X
Cadet.f X X X X X X X

En les proves de 100 i 200m. Es faran eliminatòries si s’escau.
En les proves de 400m. Dependrà de la quantitat de xiquets el utilitzar els carrers.
Les proves de 800m. No es tindrà en compte els carrers.
En les proves de salt i llançament seria recomanable un atleta per club i categoria.
Les 5 de la vesprada podria ser l’hora adequada per començar la reunió, doncs les pistes estan il·luminades i no seria cap problema retardar-se una mica.

DORSAL-19
FERRAN FERRANDO
656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!