Rescaten quatre escaladors al Penyal d’Ifach


El dilluns a la nit els bombers del Parc de la Marina Baixa van rescatar quatre persones que es trobaven escalant el Penyal d´Ifach a Calp i que van quedar atrapats fins a les huit hores.

El dilluns a la nit els bombers del parc de la Marina Baixa van rescatar quatre persones que es trobaven escalant en el Penyal d’Ifach a Calp. Malgrat les feines de rescat l’operació va finalitzar a les tres de la matinada amb el resultat de tots els escaladors il•lesos. Entre ells figuraven tres homes i una dona tots ells de nacionalitat britànica. Les seues edats estan compreses entre els 30 i els 60 anys.

Segons fonts del parc de bombers els fets van ocórrer sobre les 20.00 hores del dilluns quan una cridà telefònica va donar la veu d’alarma. Va ser a aquesta hora quan els excursionistes van començar a tenir problemes ja que estava fent-se fosc i encara es trobaven a 30 metres d’altitud.

Set efectius del parc de bombers van començar amb les feines de rescat tot i que ja havia caigut la nit. Amb cordes i corrioles van anar descendint fins a les quatre persones que havien quedat atrapades. Segons van confirmar fonts del parc no va ser fins a les 23.45 quan es va poder establir contacte amb ells.

Sobre una hora més tard era rescatada la primera persona i no va ser fins a les tres de la matinada quan els quatre escaladors van quedar definitivament fora de perill.270 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!