Repararan el camí Vell de l’Atzúvia

L’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, repararà la vinent tardor l’antiga via que comunicava el municipi amb la població d’Atzúvia i la resta de Vall de Gallinera. Així ho ha fet públic l’Alcalde de la població, el popular Carmelo Ortolà, després de conéixer-se este matí la subvenció que es destinarà des de la Generalitat per a condicionar el camí transitat diàriament per centenars de persones.
En concret, dels més de 64.000€ de cost que té el projecte, la Generalitat finançarà el 60% amb una quantitat de 38.588 euros, mentres que el consistori pegolí s’encarregarà d’abonar la resta. Amb això s’atén a la demanda d’un gran nombre de veïns de Pego així com de l’Atzúvia que diàriament utilitzen este vial, tant com circuit de passeig com per a accedir als municipis per una via menys concorreguda que l’actual carretera CV700.

Segons l’Alcalde de Pego “el reparar el camí vell de l’Atzúvia era un dels principals objectius que s’havia plantejat l’Equip de Govern per a enguany, amb la qual cosa estàvem esperant a una possible subvenció de Conselleria per a començar amb les obres”. Ara, després de conéixer-se la resolució, “és un alleugeriment saber que la Generalitat s’acorda una vegada més d’este poble i que davant de qualsevol demanda que els fem sempre estan ací per a col·laborar d’una manera o una altra, la qual cosa ens permet afrontar projectes tan necessaris com este”.

El Primer Edil també ha desvelat que junt amb el camí vell de l’Atzúvia també es repararà i condicionarà un altre vial emblemàtic per al municipi com és el camí del Motor de la Vidua. “Des de l’Ajuntament vam creure convenient actuar també sobre este vial, perquè la seua situació actual és lamentable; per això sol·licitem la pertinent subvenció a València, per la qual cosa si no passa res, a la tardor començarem les obres també en este camí”, va destacar Ortolà.

Per la seua banda, el Regidor d’Agricultura de Pego Andreu Dominguis hi ha afirmat que “esta actuació se suma a què des de 2003 estem desenvolupant des de l’Ajuntament per a adequar el nombre més gran de camins possibles del nostre terme municipal, perquè eixa era una altra de les assignatures pendents de l’anterior govern independent i una simple volta per la zona rural així ho evidenciava”. Per a Dominguis, “tenim en projecte reparar molts altres camins dins d’esta legislatura, amb la qual cosa és un alleugeriment que des del Consell ens ajuden ja que això permetrà que el que en un principi invertiríem en eixos vials ara ho podem destinar a la reparació d’altres”.
291 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!