Reparació de cinc carrers de Pego

Després de 20 anys de reclamacions per part dels veïns la Regidoria d´Obres i Serveis ha començat els treballs per a pavimentar i asfaltar els carrers Benigembla, Carolina Sala, Mar, Dénia i carrer Sant Carles. En breu s’arreglarà amb quitrà imprés els voltants de la Plaça del Mercat. Vint anys de clots, forats, clavills i reclamacions veïnals de les han arribat a la seua fi. Des de primera hora del matí d´ahir les màquines estan arrancant el paviment i asfaltant cinc carrers emblemàtics de Pego, en uns treballs que es preveu es prolonguen durant dos jornades.

Al respecte l´alcalde del municipi, el popular Carmelo Ortolà ha recordat que “durant els últims huit anys es va invertir molt en els nous PAIs i els afores del poble, però també es va descuidar en gran manera el que ja estava fet, per la qual cosa des de l’Ajuntament hem decidit actuar d’urgència per a reparar aquells carrers que, més que vials, pareixien fangars”.

La principal actuació s’està duent a terme en la zona coneguda popularment com “les cases barates”, en concret en els carrers Benigembla i Carolina Sala, on en mesos previs ja es va intervenir per a canviar tot l´enllumenat públic col·locant fanals clàssics.

Altres dels els treballs d’asfaltat que van començar ahir són el tram del carrer del Mar comprés entre el carrer Sant Carles i l’Avinguda de Fontilles, així com el carrer Dénia de manera que el nou ferm quede homogeni amb l’asfaltat del carrer Capità Cendra que es va canviar fa ara huit mesos. La cinquena reparació correspon al carrer Sant Carles.

Les insistents reclamacions dels veïns són moltes vegades el termòmetre que indica quins carrers han de ser reparats amb prioritat. És el cas de les cases barates que porta més de 20 anys reclamant mesures de millora al barri. Així ho afirma Pascual que també avança que d´ací a maig es pretén reasfaltar al voltant de 7 carrers més del municipi.

A aquestes millores s´ha d´afegir l´anunciada per l´alcalde, el també popular Carmelo Ortolà, que en poques setmana es condicionarà la contornada de la plaça del Mercat amb quitrà imprés. Segons el primer edil “amb esta actuació pràcticament haurem intervingut en tots els vials del municipi que necessitaven una urgent intervenció.”
275 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!