Rebaixes i promoció festera del Comerç a Pego

Hui dilluns, 27 de juny, han començat les rebaixes a Pego i a la resta del territori valencià. A aquest fet se li suma al nostre poble que l’Associació de Comerciants està de festes i aquesta vesprada obrirà les seues tendes de 19 a 22 hores. En eixe espai horari els clients seran convidats a una copeta i sobre les 20 hores hi haurà desfilada de música africana pels carrers del poble. Demà dimarts, de 19 a 22 hores els comerços associats viatjaran al Passeig Cervantes i us conviden a la Gastrotapa que estarà a càrrec del millor cuiner d’Espanya, Evarist Miralles.
“A partir del dia 27 de juny els comerços del poble ja estaran en rebaixes”, anunciava la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Victòria Pastor. Un fet que se suma a la promoció festera del comerç a Pego que va començar dilluns passat i que culminarà demà dimarts amb l’eixida dels establiments al Passeig Cervantes a partir de les 19 hores.

Abans d’això, però, hui els comerços obriran les seus portes, de 19 a 22 hores per a què les compres siguen més refrescants. Els comerciants convidaran als seus clients a una copeta de vi i a partir de les 20:20 h. tenen preparada una desfilada de dansa africana pels carrers del centre del poble.

Dimarts, 28 de juny, 20 comerços es desplaçaran del seu lloc habitual per a exposar els seus articles en promoció, partir de les 19 hores, al Passeig Cervantes amb la finalitat d’acompanyar l’associat Evarist Miralles, el millor cuiner d’Espanya que serà l’encarregat d’elaborar les gastrotapes.

565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!