Ràdio Pego realitzarà un programa especial ‘Eleccions Generals 2011’

La Junta Electoral Provincial ha acceptat la proposta de Ràdio Pego d’emetre en directe el proper dimarts, 8 de novembre, un programa de dues hores, de 12 a 14h., amb representants d’àmbit comarcal o provincial de les quatre formacions polítiques de Pego que es presenten a les eleccions generals, PP, PSPV-PSOE, Coalició Compromís i ERPV.
El passat dimarts, 25 d’octubre, la direcció de Ràdio Pego proposava a la Junta Electoral Provincial, l’emissió d’un programa especial ‘Eleccions Generals 2011’ perquè l’audiència de l’emissora pública municipal tinga més opcions per a formar-se la seua pròpia opinió respecte els partits, amb representació al municipi de Pego, que es concorren a les properes eleccions del 20 de novembre.

Avui dilluns, 31 d’octubre, hem rebut la contestació de la Junta Electoral Provincial que dóna compte de què “examinada la solicitud presentada por la Dirección de Ràdio Pego, no existe inconveniente en la realización del debate en los términos expuestos en dicho escrito, cuya celebración y organización es competencia de ese medio”.

La proposta consisteix “en un programa de dues hores en horari de màxima audiència, de 12 a 14 hores –es produiran 4 talls publicitaris durant tot el programa-, el dimarts 8 de novembre de 2011 –dins del període de campanya electoral. Es convidarà representants d’àmbit comarcal o provincial de les formacions polítiques assenyalades perquè, durant l’espai radiofònic, expliquen les propostes del seu programa electoral.

L’espai radiofònic es dividirà en diversos blocs (economia, ocupació/desocupació, benestar social, educació, etc.). Per sorteig –abans de començar el programa- s’elegirà l’ordre de temes a exposar i l’ordre d’intervencions. Cada candidat/a disposarà de 3 minuts per explicar cada punt i 2 minuts de rèplica.”

La direcció de Ràdio Pego, junt al regidor de Mitjans de Comunicació, farà oficial la invitació al programa especial el proper dijous, 3 de novembre, en el ple extraordinari que tindrà lloc a l’Ajuntament de Pego a les 13h.
547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!