Ràdio Pego participà ahir en la celebració del Dia Mundial de la Ràdio


Ràdio Pego formà part ahir dimecres de la gran festa del Dia Mundial de la Ràdio, organitzada per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. La celebració consistí en un programa conjunt en directe, en que participaren 20 emissores locals de tota la Comunitat.

La nostra emissora fou representada per la periodista responsable dels informatius, Lumi Requejo, i Xavi Morant, col·laborador de Ràdio Pego que dirigeix el programa La manta al coll des de fa 25 anys. Morant formà part de la taula redona en que es parlà de la música com element vertebrador del territori.

Tot açò tingué lloc al Palau de la Generalitat Valenciana, seu del govern valencià. És per això que el programa va comptar amb el president, Ximo Puig, qui va recolzar la celebració.

En la seua intervenció, el president ressaltà la tasca de les emissores locals com a vehicle comunicatiu de proximitat, i dels professionals que fan possible les ràdios locals. Parlà també de la peça fonamental d’aquest engranatge, que són els oients, cóm no.

El president de la Generalitat junt amb la nostra ex directora, Sara García, l’alcalde de Pego, Enrique Moll, la nostra periodista Lumi Requejo i Xavi Morant, director de La Manta al coll.

Fins al Palau de la Generalitat es va desplaçar l’alcalde de Pego, Enrique Moll, membre de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per tal de donar suport a la iniciativa.

Enrique Moll declarà per a Ràdio Pego

663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Hola!!