Ràdio Pego ofereix diverses hores d’emissió diàries a la Junta Electoral per a espais electorals gratuïts.

Els programes “L’Àgora”, “Pego Ahir”, “La Mosca Cojonera” i “Actualitat Comarcal” han estat suspesos de la graella ja que el contingut principal dels mateixos és polític i està encaminat cap a una ideologia concreta. De fet, entre els seus responsables hi ha persones que formen part de les diferents llistes presentades al municipi de Pego.
A la Junta Electoral s’ha remés un fax per a què decidisca quin és el temps que correspon a cada formació. Des de Ràdio Pego s’ha ofert una ampla franja de màxima audiència de dilluns a divendres, tant de matí com de vesprada per a facilitar la tasca de la Junta Electoral i de la resta de formacions.


El director de l’emissora, el periodista independent Cèsar Monzonís ha indicat al respecte que la resta de programes de contingut social, cultural, esportiu, musical i d’entreteniment continuen en la graella i queden a la disposició de la Junta Electoral per si es pronuncia al respecte.

Per altra banda, esta setmana està instal•lant-se la nova taula de Gravació i d’Informatius que permetrà millorar tècnicament els programes d’aquesta casa i per tant eixiran beneficiats no sols els treballadors i usuaris de Ràdio Pego, sinó també tota la nostra audiència i en definitiva tot el poble, segons ha indicat el regidor de Mitjans de Comunicació, el nacionalista Pau Folqués.

Amb aquesta renovació del control de Gravació es tanca a Ràdio Pego el període de major inversió realitzat a l’emissora, que ha estat dotada de la tecnologia que des de feia anys s’utilitzava en altres ràdios però no a la 107.8 de la FM. En aquest sentit han quedat renovats els controls d’emissió, gravació i s’ha dissenyat i instal•lat la pagina web de l’emissora. Així mateix s’han renovat les antenes d’emissió tant de l’edifici on està ubicat Ràdio Pego com els del Miserà. En els propers dies està previst que s’instal•le una nova antena per a evitar els talls de llum i les interferències que es produeixen des del Miserà, segons ha explicat Folqués.
530 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!