Ràdio Pego comptarà amb un debat polític a partir de gener

També en eixa data el grup en el que recau la regidoria de Ràdio Pego, Ciutadans de Pego, s’ha compromès a tenir redactat un reglament de règim intern.
Ràdio Pego va estar molt present en l’últim plenari ordinari celebrat a Pego, el corresponent al mes de novembre. Primer va eixir al•ludit pel PP, comparant-lo a RTVV. Més tard, en precs i preguntes va tornar a ser protagonista l’ens municipal. En aquesta ocasió va estar la portaveu del Bloc-Compromís, Conxa del Ruste la que va demanar que, molt tard a gener la seua formació espera que s’incorpore a la graella de 2014 un programa de debat polític, com es va establir en el plenari d’octubre de 2012 a partir d’una moció del PP, modificada pels valencianistes i aprovada per unanimitat. En aquest punt hem de matisar i precissar que la moció va estar aprovada per la majoria absoluta del plenari. El resultat de la votació va estar: 11 vots a favor, PP, Bloc-Compromís, Ciutadans de Pego i PSPV i dos abstencions, la del regidor de Ràdio Pego, José Maria Ferrer i la del socialista Andreu Dominguis.

Al•ludia la portaveu del Bloc-Compromís que si no es fa l’equip de govern estarà cometent una il•legalitat al no respectar els acords de plenari. També era favorable que, per a eixa data hi haja redactat un reglament de funcionament de Ràdio Pego.
La regidora delegada de Ràdio Pego, Elvira Ciurana, demanava l’acord de plenari per a poder dur-lo a terme, recordant que ella encara no estava en el càrrec quan es va produir. Al seu torn, el portaveu de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà confirmava l’acord i es comprometia a què, abans que acabe l’any es tindrà preparat el reglament intern de Ràdio Pego i també que s’incorporarà un debat a RP. Puntualitzava que “debats com els que s’han tingut altres vegades”.

560 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!