Publicades les condicions de lloguer del quiosc del Clot

Fins el dia 5 de gener es poden presentar a l´Ajuntament de Pego els projectes d´explotació relatius al futur quiosc que s´ubicarà al Passeig del Clot. L´adjudicació inicial és de 7 anys prorrogables a 10. El preu d´eixida de manteniment del quiosc és de 5.000 euros. En el concurs d´adjudicació es valorarà el currículum, el model d´explotació, els serveis que ofereisca, entre d´altres.
L´expansió de Pego cap al que eren els afores del terme, han fet que es creen noves necessitats per als veïns i veïnes de les rodalies i per a tot el poble en general. És per això que no fa massa el plenari de l´Ajuntament de Pego aprovava les condicions d´explotació de dos futurs quioscs a Pego, un al Passeig del Clot i l´altre al Passeig Atzaneta, més conegut com a Verdales. Tota la informació referida a la contractació del primer quiosc, el del Clot, ja ha eixit publicada al Butlletí Oficial de la Província i tota la gent interessada en explotar aquest negoci pot informar-se a l´Ajuntament, d´una banda i d´altra, haurà de presentar el projecte amb data màxima de 5 de gener.

L´adjudicació del negoci és de 7 anys prorrogable a 10. A més, el preu d´eixida del lloguer és de 5.000 euros. Una vegada tancat el termini de presentació de projectes, el 5 de gener, es procedirà a l´estudi de les propostes i al posterior concurs. Es valorarà: l´experiència prèvia en el sector de l´hosteleria; el model de quiosc que s´haja projectat i els serveis que oferisca; entre d´altres. Pel que respecta al quiosc del Passeig Atzaneta, el termini de presentació de projectes finalitzarà al voltant del 10 de gener.

593 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!