Publicades les condicions de lloguer del quiosc del Clot

Fins el dia 5 de gener es poden presentar a l´Ajuntament de Pego els projectes d´explotació relatius al futur quiosc que s´ubicarà al Passeig del Clot. L´adjudicació inicial és de 7 anys prorrogables a 10. El preu d´eixida de manteniment del quiosc és de 5.000 euros. En el concurs d´adjudicació es valorarà el currículum, el model d´explotació, els serveis que ofereisca, entre d´altres.
L´expansió de Pego cap al que eren els afores del terme, han fet que es creen noves necessitats per als veïns i veïnes de les rodalies i per a tot el poble en general. És per això que no fa massa el plenari de l´Ajuntament de Pego aprovava les condicions d´explotació de dos futurs quioscs a Pego, un al Passeig del Clot i l´altre al Passeig Atzaneta, més conegut com a Verdales. Tota la informació referida a la contractació del primer quiosc, el del Clot, ja ha eixit publicada al Butlletí Oficial de la Província i tota la gent interessada en explotar aquest negoci pot informar-se a l´Ajuntament, d´una banda i d´altra, haurà de presentar el projecte amb data màxima de 5 de gener.

L´adjudicació del negoci és de 7 anys prorrogable a 10. A més, el preu d´eixida del lloguer és de 5.000 euros. Una vegada tancat el termini de presentació de projectes, el 5 de gener, es procedirà a l´estudi de les propostes i al posterior concurs. Es valorarà: l´experiència prèvia en el sector de l´hosteleria; el model de quiosc que s´haja projectat i els serveis que oferisca; entre d´altres. Pel que respecta al quiosc del Passeig Atzaneta, el termini de presentació de projectes finalitzarà al voltant del 10 de gener.

541 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!