Òptica Pego guanyadora del Concurs d’aparadors de Nadal

Una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Pego entre els seus establiments associats. Els finalistes, Nexo Veterinària, Mandràgora i Mjou.
Per tal de donar més vida i dinamisme al comerç de Pego, per tal de diferenciar les estacions de l’any i esquitxar de colors diferents els aparadors de les seues tendes, l’Associació de Comerciants de Pego va decidir continuar una iniciativa que ara apareix, ara desapareix, el Concurs d’aparadors de Nadal. Una proposta per traure de l’avorriment els clients que passen per davant les vidrieres que mostren els productes més significatius de cada establiment.

Entre tots els participants, tots ells associats, han estat finalistes Nexo Veterinària, Mandràgora, Mjou i Òptica Pego, quedant guanyador aquest últim establiment. Des de l’organització del concurs han informat que la decisió ha estat difícil de prendre, “que ha sigut una deliberació molt renyada i una puntuació final molt ajustada, ja que la qualitat mostrada per part de tots els participants ha sigut molt alta”.
590 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!