Promoció de la ‘Baixà’, Carnestoltes i Pinyata entre la comunitat russa

A través de la revista gratuïta russa www.revistaenruso.com. Fa unes setmanes els representants de la revista es van dirigir a la Tourist Info de Pego i Les Valls per a recaptar informació i fotografies dels esdeveniments festius del municipi.
La província d’Alacant o la seua marca turística, Costa Blanca, es perfila com a destí preferent per al turista rus. Entre d’altres coses ho demostra el vol directe que unix l’aeroport de l’Altet amb Sant Petersburg. Durant el mes de gener només vola dimarts, però a mesura que ens anem apropant a l’estiu l’assiduïtat dels vols augmenta a, pràcticament diària.

La comunitat russa, com l’anglesa o l’alemanya, s’informen sobre el que esdevé ací a través dels seus propis canals de comunicació en la seua llengua: ràdio, premsa… Entre eixos mitjans escrits i digitals russos trobem www.revistaenruso.com, la revista en rus de la Costa Blanca.
La revista és gratuïta i combina publicitat i reportatges sobre paratges (en un dels seus exemplars, s’endinsen en el Barranc de l’Infern, per exemple), gastronomia (per exemple parlen de la paella), dels productes que dóna la terra (com el vi) o festes, entre d’altres.

Nosaltres ens aturem en les festes perquè fa unes setmanes els periodistes encarregats d’esta secció es desplaçaven fins a la Tourist Info de Pego per a recollir informació sobre la festa més internacional del municipi, Carnestoltes, com també de la ‘Baixà’ i de Pinyata. A més de recollir informació sobre les característiques i peculiaritats d’estes festes que enguany se celebrem a finals de febrer, principis de març, els periodistes de www.revistaenruso.com també van recopilar una sèrie de fotografies per a il•lustrar-les.

www.revistaenruso.com també es va interessar pel parc natural de la marjal de Pego-Oliva. No obstant això, este reportatge el durant a terme més endavant. Tanmateix, avisen que si als seus lectors els agrada, acudiran tots sense excepció.
432 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!