Primera reunió de la Junta Rectora de la Marjal Pego-Oliva amb el nou director-conservador

Serà dijous a la 17 hores a la Casa de Cultura. En ella s’informarà de la gestió duta a terme fins ara i s’intuix que serà en l’apartat de precs i preguntes quan apareguen tots els dubtes i qüestions que hagen anat sorgint en aquest període.
Dijous de vesprada es reunix la Junta Rectora de la Marjal Pego-Oliva a la Casa de Cultura de Pego. Esta serà la primera Junta Rectora del Parc Natural des què Carlos Linares fos nomenat director-conservador del Parc, el passat mes de setembre de 2011. Serà el moment en què el nou director-conservador informe sobre la gestió duta a terme en este últim any.

La Junta Rectora del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva es va crear el 2004 com a òrgan col·legiat, col·laborador i consultiu de la Conselleria de Territori i Habitatge en la gestió del Parc Natural. La Junta Rectora té caràcter d’òrgan consultiu, representatiu i canalitzador de la participació i les iniciatives de la propietat, les distintes administracions i els col·lectiu públics i privats directament relacionats amb els objectius del Parc, en els àmbits administratiu, econòmic, social i cultural.551 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!