Primera modificació per crèdits extraordinaris

Per a fer front a dos conceptes que no estaven inclosos en el pressupost prorrogat de 2016 com són la reparació d’alguna de les bicicletes d’spinning de la piscina coberta i el pagament anual dels locals de l’edifici d’habitatges de protecció oficial.
El segon punt de l’ordre del dia del ple extraordinari celebrat dijous a l’Ajuntament de Pego va ser per aprovar la primera modificació per crèdits extraordinaris per un valor de 35.574€. Esta modificació respon, explicava el regidor d’Hisenda, al fet que «els dos conceptes [que es pugen a ple] no estaven contemplats en pressupostos l’any passat».

Eixos dos conceptes són, d’una banda la reparació d’algunes de les bicicletes que s’usen a la piscina coberta per a fer spinning. La reparació no podia esperar més perquè, com mencionava Carmelo Ortolà, «s’ha d’atendre a la gent que ha pagat els seus abonaments». El seu cost és de 5.324€.

L’altre concepte és el pagament anual, durant quatre anys, al que l’Ajuntament de Pego es va comprometre amb l’antic Institut Valencià de l’Habitatge per a adquirir els locals de la planta baixa que hi ha a l’edifici de les vivendes de protecció oficial. Este s’havia de pagar abans de finals de març. L’import a abonar és de 30.250€.

Tots els grups polítics es van mostrar favorables a l’aprovació del punt davant les explicacions donades pel responsable d’Hisenda pel que el punt va ser aprovat per unanimitat.
438 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!