Primera modificació per crèdits extraordinaris

Per a fer front a dos conceptes que no estaven inclosos en el pressupost prorrogat de 2016 com són la reparació d’alguna de les bicicletes d’spinning de la piscina coberta i el pagament anual dels locals de l’edifici d’habitatges de protecció oficial.
El segon punt de l’ordre del dia del ple extraordinari celebrat dijous a l’Ajuntament de Pego va ser per aprovar la primera modificació per crèdits extraordinaris per un valor de 35.574€. Esta modificació respon, explicava el regidor d’Hisenda, al fet que «els dos conceptes [que es pugen a ple] no estaven contemplats en pressupostos l’any passat».

Eixos dos conceptes són, d’una banda la reparació d’algunes de les bicicletes que s’usen a la piscina coberta per a fer spinning. La reparació no podia esperar més perquè, com mencionava Carmelo Ortolà, «s’ha d’atendre a la gent que ha pagat els seus abonaments». El seu cost és de 5.324€.

L’altre concepte és el pagament anual, durant quatre anys, al que l’Ajuntament de Pego es va comprometre amb l’antic Institut Valencià de l’Habitatge per a adquirir els locals de la planta baixa que hi ha a l’edifici de les vivendes de protecció oficial. Este s’havia de pagar abans de finals de març. L’import a abonar és de 30.250€.

Tots els grups polítics es van mostrar favorables a l’aprovació del punt davant les explicacions donades pel responsable d’Hisenda pel que el punt va ser aprovat per unanimitat.
494 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!