Presentació Pública de la llista del PP de Pego

L’acte se celebrarà el proper dissabte a partir de les 21.00 hores al saló JJ Pas. L’entrada és de 25 euros i estarà assegurada la presència del popular de la província d’Alacant, José Joaquin Ripoll. Els populars també esperen obrir en els propers dies la nova seu a l´avinguda Reina Sofia. El treball de pre-campanya és intens en les diferents formacions de Pego. Una vegada confeccionades les llistes i presentades a la Junta Electoral de Zona, els partits treballen per a donar a conèixer els seus candidats i candidates. En aquest sentit, la formació que presideix Fernando Gil té previst presentar públicament a la seua candidata, Maite Ferrándiz, el proper dissabte 28 d’abril a partir de les 9 de la nit. Serà en un sopar, que costa 25 euros i es realitzarà al saló JJ. Pas.

Per altra banda, Pilar Ortolà, encarregada dels mitjans de comunicació durant la campanya del PP de Pego també ha comunicat que en les pròximes 48 hores s’inaugurarà la nova seu de campanya, que està ubicada a l´avinguada Reina Sofia.

A més, Pilar Ortolà ha informat que des del PP de Pego s´està a l’espera de la resposta tant de Rita Barberà com de Francisco Camps per a què assistisquen a l’acte de dissabte.
517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!