Presentació conjunta dels candidats del Bloc a Calp

Amb la llibertat d´expressió com a rere fons, Enric Morera, el candidat del Bloc a la Generalitat Valenciana, va afirmar que el canvi és necessari per a «poder preservar el paisatge de la pressió urbanística». La presència dels nacionalistes augmenta a la Marina Alta i en aquests comicis es presenten en 28 pobles. El candidat del Bloc a la Generalitat Valenciana, Enric Morera, va acudir ahir a Calp per a recolzar les 28 candidatures que es presenten en la Marina Alta. Morera va animar a l’alcaldable calpí, el nacionalista Ximo Tur, per a aconseguir arrabassar al PP el govern municipal que fa dotze anys que està en el seu poder. De fet, Morera va assegurar que el canvi «és necessari» per a «poder preservar el paisatge de la pressió urbanística de la localitat».

Joan Carles Cambrils, candidat a l´alcaldia de Pego pel Bloc, va ser un dels presents a aquesta presentació. Va destacar la implantació del partit arreu del País Valencià, situant la formació nacionalista com a la tercera força política al territori valencià i va ressaltar que a la Marina Alta el secretariat comarcal ha fet una tasca molt important a l´haver augmentat la xifra de candidatures.

Així mateix, Enric Morera, va concloure el seu discurs recolzant les 28 llistes i les tres de les entitats locals menors. Un nombre que s´incrementa respecta a les darreres eleccions municipals celebrades. El secretari general dels nacionalistes va confirmar que el «valencianisme polític té ja una presència assegurada en les Corts Valencianes». Així mateix va advertir que és necessari «impulsar el vot en la comarca per a aconseguir que Dimas Montiel entre en les Corts».

A l´acte de Calp van assistir, a més de Cambrils i Tur una vintena més d´alcaldables dels que cal destacar a Pau Reig, Vicent Doll, Xavi Pons, Xavi Tro, Carol Sounders i Dimas Montiel, el candidat a les Corts pel Bloc, dins la formació Compromís pel País Valencià, entre d´altres.


206 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!