Presència pegolina a Fitur de Madrid

El regidor de turisme de Pego, Joan Carles Cambrils va estar a la Fira Internacional de Turisme de Madrid per tal d’establir contactes institucionals. A més, el projecte Terra de Retrobament està donant els seus primers fruits a Mallorca.
Durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid la Mancomunitat de Pego, L’Atzúvia i les Valls va tenir representació no institucional però si individualitzada amb la presència dels alcaldes d´Ebo i de L’Atzúvia, que en un petit estant van publicitar la Cova del Rull i els allotjaments rurals de les poblacions respectives. Joan Carles Cambrils, el regidor de Turisme i Hisenda per l´Ajuntament de Pego, també acudí a l’edició d’aquest any de Fitur per tal d’establir contactes institucionals.

El que més interessa a l´Ajuntament de Pego respecte a matèria de turisme són les fires valencianes i les que es realitzaran a Mallorca, ja que el pressupost municipal és més bé curt i segons el regidor de turisme Fitur és una fira interessant per a grans turoperadors, les grans cadenes hoteleres, perquè els destins menuts, com puga ser Pego i les Valls venen presentats a través de marques institucionals, és per això Pego ha de centrar els seus objectius en fires més properes.

Per seguir aquesta política fa unes dues setmanes l’Alcalde de Benissa, dos regidors de l´Ajuntament de Dénia i el regidor de turisme de Pego es van desplaçar a Mallorca com a representants del comissariat de Terra de Retrobament de la Marina Alta que està composat pels Ajuntaments de Xaló, Vall de Gallinera, Dénia, Benissa i Pego. Allí van tenir una reunió amb alguns Ajuntaments de Mallorca i els socis de l’Institut de Serveis Socials.

El resultat de la reunió va ser considerat com molt positiu, a més es va confirmar l’arribada per a aquests dies de grups de mallorquins cap a la Marina Alta. Des d’ací també s’estan organitzant viatges cap a l’illa.
195 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!