Podem Pego convoca la seua quarta assemblea

Hui divendres a les 20h., a la cambra agrària, l’assemblea debatrà, entre altres coses, com presentar-se a les eleccions municipals.
El cercle de Podem Pego havia estat silenciós des de la seua tercera assemblea celebrada en 2014. Encetat el nou any, hui convoquen la seua 4ª assemblea, a les 20h., a la cambra agrària.

En ella el cercle debatrà, entre d’altres coses, com presentar-se a les eleccions municipals. La gent que forma Podem Pego té clar que vol presentar-se als comicis locals de maig. També saben que el partit de Pablo Iglesias va decidir que, sota el paraigües de Podemos no es podria presentar cap candidatura a les eleccions municipals per a estalviar-se intrusismes que puguen enterbolir la candidatura de Podemos a les eleccions generals.

En un principi, els cercles de Podem tenen dos opcions si volen presentar-se a les eleccions municipals: 1) Podem pot establir acords amb d’altres formacions o 2) pot presentar-se com a agrupació d’electors. Per a fer-ho necessita haver recollit, prèviament, 500 signatures, en el cas de Pego.

Una tercera possibilitat no contemplada des de Madrid és que les persones que conformen els cercles de Podem es puguen presentar com un nou partit, independent, amb un nom diferent a Podem. Este, podria ser el cas pegolí.

En la primera assemblea, una de les coses que van voler deixar clares les cinc persones que presentaven Podem Pego és que el projecte «està per damunt de les ideologies». Asseguren que volen «començar sense etiquetes perquè volem canviar el sistema».452 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!