Plenari ordinari amb absències

Tot i l’absència dels regidors del Bloc, s’aproven punts com les bases del trentè certamen de pintura Vila de Pego, autorització del subministrament elèctric a Iberdrola per a la piscina coberta i una al•legació respecte a la declaració de Bé d’Interès Cultural al Castell de Castellar.

Anit va tenir lloc a l´Ajuntament de Pego el plenari ordinari del mes de gener, entre les qüestions tractades destaquem tres: l’al•legació sobre la declaració de Bé d´Interés Cultural del Castell del Castellar; l’aprovació de la central d´Iberdrola al sector I per tal de dotar a la piscina municipal coberta de llum i la presentació del trentè certamen de pintura Vila de Pego.

La Conselleria ha declarat el Castell del Castellar Bé d’Interès Cultural. Part d’aquesta zona pertany al terme municipal de Pego, en concret els pous de Penyalba, que bombegen aigua a la Marjal. L’ajuntament de Pego ha decidit al•legar aquesta decisió al considerar que els pous es troben molt lluny del Castell del Castellà. Si no es pogués excloure la zona afectada dels pous, s’intentarà seguir en la seua activitat, que en principi estaria contemplat en la normativa del Bé d´Interés Cultural

Un altre punt tractat i aprovat en el plenari ordinari que va tenir lloc anit és l’autorització de la cessió d’ús del CT que hi ha al voltant de la piscina coberta de nova construcció a Iberdrola per a poder, en el menor termini de temps possible, subministrar corrent elèctrica a les instal•lacions.

Un altre tema tractat durant el plenari van ser les bases del trentè Certamen de Pintura Vila de Pego, que potser enguany per a celebrar els seus trenta anys ofereisca alguna cosa especial. No obstant, això encara s’està pensant o al menys no es va avançar cap novetat al respecte.

En el torn de precs i preguntes es consultaren les causes de l’absència dels tres regidors del Bloc. Tots tres havien notificat per carta, que dataven del 24 i 25 de gener, la seua absència del municipi durant el 26 de gener per diferents motius, cosa que els impediria acudir al plenari que va tenir lloc anit.
318 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!