Pilates, salt de trampolí i cursa a peu, les imatges esportives guanyadores del II Concurs de Fotografia esportiva ‘Vila de Pego’

El jurat ho ha decidit fa pocs minuts. Contràriament al que va passar en la I edició, en què totes les fotografies eren d’autors/es de Pego. Enguany són tots de fora del municipi. José María Beut, amb ‘Pilates’ ha estat el guanyador.
El jurat del II Concurs de fotografia esportiva ‘Vila de Pego’ es reunia hui dijous, a les 13.30h., a l’Ajuntament de Pego per decidir les obres que millor il•lustren la pràctica de l’esport en este 2014.

El jurat ha estat format pel regidor d’Esports, Raül Tamarit; el gestor cultural municipal, Rafel Ruiz i els fotògrafs Manuel Requena i Joaqui Lull. El president d’eixe jurat, exposava que enguany la qualitat de les obres ha estat de gran nivell.També destacava el regidor d’Esport que, “si l’any passat van estar tots guanyadors pegolins, enguany s’ha donat el cas contrari, tots els premiats són forasters”.
Si l’any passat les modalitats premiades van estar, per ordre de premi, la pilota valenciana, el futbol base i el tir i arrossegament; en este 2014 han estat modalitats esportives totalment diferents per a enriquir el jove fons fotogràfic d’este concurs. El jurat ha elegit tres fotos “que destacaven perquè només mirant-les, omplien”.

Així, les obres premiades han estat:

1r premi: ‘Pilates’, de José María Beut (València). El premi està dotat amb 150 euros. Curiosament, Beut repetix a Pego. Va quedar guanyador del Concurs de fotografia ‘Aigua’, que va promoure l’Ajuntament de Pego junt amb els centres escolars de Pego dins el programa europeu d’intercanvi Comenius, que tenia l’aigua com a eix central.
2n premi: ‘Salto de trampolín’, de Miguel Planells (Banyoles – Girona). El premi està dotat de 100 euros.
3r premi: ‘Consolando a la segunda’, de Fernando Zamarbide (San Sebastián). El premi està dotat amb 50 euros.
El regidor d’Esports animava a la gent a què tornara a participar en el proper concurs de fotografia esportiva de Pego.
595 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!