‘Per tal de compartir’, setmana d’activitats per als usuaris del Taller Ocupacional

Del 23 al 26 de març, les persones que van al Taller Ocupacional gaudiran d’una setmana plena d’activitats per trencar amb la normalitat establerta. Taller de cuina, eixa als parcs adaptats, II Jornada de convivència i eixida al mercat són les activitats previstes des d’avui mateix i fins dijous. Els usuaris i les usuàries del Taller Ocupacional estan d’enhorabona, ja que des de hui i fins dijous, tenen una setmana plena d’activitats ‘per tal de compartir’, que és el lema d’aquesta iniciativa que naix del mateix Taller Ocupacional. Per a anunciar-ho i que tot el poble de Pego ho sàpiga s’ha elegit crear cartells que detallen les distintes activitats previstes els quatre dies. Els dibuixos, molt representatius, han estat realitzats pels mateixos usuaris. Maribel Ceressola, treballadora social, assegurava que “esta setmana anem a fer activitats especials, diferents a les que solem fer tots els dies al Taller”. Hui encetaven la setmana amb un taller de cuina, d’ahí el soroll de fons que es pot escoltar.

En aquesta primera activitat, el taller de cuina, els usuaris i usuàries del Taller Ocupacional han estat dividits per grups perquè tots pugueren realitzar alguna de les tasquen que comporta la preparació d’un biscuit, que ha estat la recepta triada, una recepta transmesa per les mares.

Cap a les 10’30 del matí hi havia dos biscuits cuinant-se en el Taller de Cuina, i Encarna, una de les usuàries, confessava que “no tenim ni idea perquè nosaltres, els pares si que ho han fet, però nosaltres ho hem vist però no ho hem fet mai”.

Aquesta setmana implica “eixir de les parets del lloc que estem”, el que és molt ben acceptat entre els usuaris, com confirmava Encarna que assegurava que tan de bo es repetiren aquestes experiències de tant en tant.

La idea d’organitzar aquesta setmana d’activitats és fruit d’una reflexió interna del Taller Ocupacional, ja que eren diverses les activitats que es tenien en ment, com comentava la treballadora social: “Tenim diverses activitats preparades per a realitzar i vàrem decidir que en comptes de fer-les per separat, estaria bé ajuntar-les i fer una setmana per a què la gent també es donara més compte de què estem ahí”.

Recordem la resta d’activitats:
•Dimarts, 24 de març, de 10 a 12, eixida als parcs adaptats de Pego i esmorzar.
•Dimecres, 25 de març, de 9 a 17, II Jornada de Convivència per a persones amb discapacitat en el Centre Gregal.
•Dijous, 26 de març, de 10 a 12, eixida al mercat per vendre els productes elaborats pels usuaris del Taller Ocupacional.
334 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!