Pego viu dissabte Mig any de Carnestoltes

Arriba el segon dissabte de setembre i torna la festa a Pego el cap de setmana. Ho fa amb el mig any de Carnestoltes. Dissabte, a partir de la mitjanit al recinte multiactivitats la Trilladora torna la màgia a la que conviden les disfresses. L’entrada és gratuïta, però s’accepten donacions per a la regeneració de les muntanyes.
Al mes de setembre moltes activitats tornen a la «normalitat» i Pego, que sabem que és un poble molt fester, aprofita la qüestió per a començar el seu calendari festiu. Ho fa programant, des de la regidoria de Festes, el mig any de Carnestoltes.
L’entrada és gratuïta, però, com ja es va fer durant les Festes patronals, la regidoria ha cregut oportú obrir la possibilitat de fer donacions, en este cas el que es recapte anirà destinat a regenerar les muntanyes de Pego, indicava el regidor Raúl Tamarit que detallava que, per a l’efecte hi haurà una parada en l’entrada del recinte Multiactivitats ‘La Trilladora’.

Raúl Tamarit convidava a joves i no tan joves a participar de la festa i començar el curs amb bon humor i la diversió que sempre porta associada la festa de Carnestoltes.
471 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!