Pego viatja a Fitur

Per quart any consecutiu l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls es desplaça fins a Madrid per a assistir a la Fira Internacional de Turisme amb l’objectiu de mostrar i difondre tots els nostres atractius.
Per quart any consecutiu l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls tindrà el seu lloc a Fitur, a la Fira Internacional de Turisme que se celebra des de demà i fins a diumenge a IFEMA, a Madrid. En aquest 2011 Pego i Les Valls vol continuar oferint els seus encants als professionals del sector del turisme i als madrilenys i les madrilenyes. Així, comentava la tècnic de Turisme, Mari Nieves Mayor, que “sempre estem promocionant tots els atractius de Pego i Les Valls com és la marjal, les esglésies o el senderisme”, entre d’altres.

A Fitur també es posarà en valor el calendari festiu de Pego i Les Valls, ressaltant la Setmana Santa, les Falles, Carnestoltes o Moros i Cristians, entre d’altres.

Com a complement de tota eixa bellesa que es pot trobar a través de la natura i l’arquitectura de Pego i Les Valls, la programació d’activitats que la fa, si cap, més atractiva

Li preguntàvem a la tècnic de Turisme si l’AVE beneficiarà les visites dels madrilenys i madrilenyes a Pego i Les Valls, ja que són els segons en importància de visites a la nostra zona. Mayor contestava que l’expectativa és que sí que influisca, ja que es podrà arribar en molt poc temps a la nostra zona, que està bastant equidistant de València i Alacant.

L’Oficina de Turisme de Pego i les Valls també té novetats per a aquesta nova edició de Fitur, ja que serà allí on es presentarà “el nou fullet de Pego i ens donarem a conèixer com a municipi turístic familiar, que tenim la Q de Qualitat de l’oficina i també serà important la gastronomia”.

392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!