Pego torna a Alicante Calidad

Des de aquest divendres fins al diumenge, 13, es realitza la IV Firade productes alacantins de qualitat. Demà dissabte un o dos autobusos eixiran rumb al recinte firal IFA amb membres del Ceam per a passar el dia a Alicante Calidad. Pego disposarà d´un estant on el turisme, la gastronomia, l´agricultura i altres productes típics del municipi es podran conèixer. Enguany és el quart any que se celebra Alicante Calidad, la Fira de productes alacantins de qualitat i és el mateix temps que duu Pego participant en ella. Des de avui mateix, divendres 11 de maig, fins el diumenge 13, Pego tindrà un estant exposat on es posaran a l´abast de tots els visitants els productes més característics del municipi.

25 m2 aproximadament d´estant dissenyat per a mostrar el terme de Pego, per a fomentar tant el turisme com les inversions. L´agricultura també estarà molt present a l´estant, mostrant l´arrós i els cítrics que es produeixen a Pego. El PGOU vigent i el futur potencial de la localitat seran altres de les qüestions que estaran exposades a la Fira, com comentava el regidor de turisme i comerç, Joan Carles Cambrils.

Creama s´ha implicat d´una manera important en l´organització de l´estant pegolí, que ha estat, quasi íntegrament subvencionat. Demà s´ha previst que un o dos autobusos isquen de Pego cap al Recinte Firal IFA per a què els membres del CEAM, dins la seua setmana cultural puguen conèixer tots els productes de la província, que abracen tots els sectors econòmics (pesca, artesania, comerç, indústria i agricultura), que hi haurà exposats a Alicante Calidad.


429 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!