Pego tindrà un heliport per a emergències


L’alcalde de Pego, Enrique Moll, en anuncià ahir durant la festa del Dia Mundial de la Ràdio i en la Vesprada Política, que el municipi va a tindre un heliport per a avionetes d’emergències.

Moll rebè ahir a migdia al director general de l’Agència de Seguretat i Resposta per a les Emergències, José María Ángel, per tal de conèixer els terrenys en què s’ubicarà esta nova infraestructura.

L’alcalde ha assenyalat a Ràdio Pego que aquesta és una infraestructura reivindicada des de l’incendi de 2015 per l’Ajuntament. Ara, serà una realitat en dos-tres anys, segons els terminis establerts per la direcció general i el consistori.

La zona d’aterrament d’avionetes d’emergències, es situarà en uns terrenys abancalats situats en la partida de Marjals Majors, que fiten amb el parc natural de la Marjal. Tenen unes 60 fanecades i vora el quilòmetre i mig de llarg.

L’objectiu és facilitar la ràpida intervenció dels equips aeris d’emergències en cas d’incendis i altres catàstrofes a la Marina Alta i a la Safor.

823 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Hola!!