Pego tindrà ruta de la tapa a partir de la tardor

Ahir es va decidir revitalitzar l’Associació d’Hostaleria de Pego per a començar a treballar conjuntament i reforçar el sector aportant idees col·lectives. Una de les primeres iniciatives és crear una ruta de la tapa que s’iniciaria entre octubre i novembre i finalitzaria al maig.
Ahir per la vesprada es va produir una reunió molt fructífera entre la regidora de Creama i Turisme, Rosa Ferrer, les treballadores de Creama Pego, Alicia Carbonell i Laura Serna, la tècnica de Turisme Mari Nieves Mayor i l’empresariat de huit bars i restaurants de Pego: Canyes, Rafel Restaurant, Zorrilla, Vent de Llevant, El Moss de Pego, Ca Vicent, Bondia i Aran Bea. Una de les qüestions que es va decidir en eixa reunió va ser apostar per la creació d’una ruta de la tapa que s’iniciaria a la tardor, entre octubre i novembre i finalitzaria a la primavera, al mes de maig, abans de les jornades gastronòmiques i la Fira.

Esta ruta de la tapa, a la que es poden afegir tots aquells establiments de restauració que ho desitgen, oferiria canya o vi blanc, tint o rosat i una tapa. Es realitzaria els divendre, tot i que es podria donar alguna excepció.

La finalitat d’esta iniciativa és donar a conèixer, més dinàmicament, la gastronomia pegolina, especialment la seua especialitat en tapes. Alhora la iniciativa actuaria com a revulsiu per als establiments que hi participaren, ja que, estos aposten per oferir tapes amb sabors i presentació clàssica, però alhora innovadora. Tapes que, a més d’enamorar el paladar, entren pels ulls.

A més d’acordar dur endavant este nou projecte gastronòmic a Pego, l’empresariat reunit va acordar impulsar l’Associació d’Hostaleria de Pego per a encetar una nova etapa; unir forces i treballar conjuntament en la dinamització del sector de restauració pegolí. Per a fer-ho s’han canviat els òrgans de representació de l’associació. I de fet, pràcticament alhora es creava una pàgina de facebook de l’Associació d’Hostaleria que ja es pot visitar.570 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!