Pego tindrà ruta de la tapa a partir de la tardor

Ahir es va decidir revitalitzar l’Associació d’Hostaleria de Pego per a començar a treballar conjuntament i reforçar el sector aportant idees col·lectives. Una de les primeres iniciatives és crear una ruta de la tapa que s’iniciaria entre octubre i novembre i finalitzaria al maig.
Ahir per la vesprada es va produir una reunió molt fructífera entre la regidora de Creama i Turisme, Rosa Ferrer, les treballadores de Creama Pego, Alicia Carbonell i Laura Serna, la tècnica de Turisme Mari Nieves Mayor i l’empresariat de huit bars i restaurants de Pego: Canyes, Rafel Restaurant, Zorrilla, Vent de Llevant, El Moss de Pego, Ca Vicent, Bondia i Aran Bea. Una de les qüestions que es va decidir en eixa reunió va ser apostar per la creació d’una ruta de la tapa que s’iniciaria a la tardor, entre octubre i novembre i finalitzaria a la primavera, al mes de maig, abans de les jornades gastronòmiques i la Fira.

Esta ruta de la tapa, a la que es poden afegir tots aquells establiments de restauració que ho desitgen, oferiria canya o vi blanc, tint o rosat i una tapa. Es realitzaria els divendre, tot i que es podria donar alguna excepció.

La finalitat d’esta iniciativa és donar a conèixer, més dinàmicament, la gastronomia pegolina, especialment la seua especialitat en tapes. Alhora la iniciativa actuaria com a revulsiu per als establiments que hi participaren, ja que, estos aposten per oferir tapes amb sabors i presentació clàssica, però alhora innovadora. Tapes que, a més d’enamorar el paladar, entren pels ulls.

A més d’acordar dur endavant este nou projecte gastronòmic a Pego, l’empresariat reunit va acordar impulsar l’Associació d’Hostaleria de Pego per a encetar una nova etapa; unir forces i treballar conjuntament en la dinamització del sector de restauració pegolí. Per a fer-ho s’han canviat els òrgans de representació de l’associació. I de fet, pràcticament alhora es creava una pàgina de facebook de l’Associació d’Hostaleria que ja es pot visitar.611 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!