Pego tindrà presència a Fitur

La Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i Les Valls acudirà a la Fira Internacional de Turisme a Madrid del dimecres 30 de gener al diumenge 3 de febrer. Es portaran més de 5.000 fullets del material promocional de Pego i les Valls, presentant com a novetat un llistat d’allotjament, bars i restaurants. D’altra banda s’està rodant material per a presentar un documental de 30 minuts de durada sobre Pego i Les Valls. La Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls acudeix a la Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid del dimecres 30 de gener al diumenge 3 de febrer. Una cita important dins el món del turisme pel renom internacional que ha aconseguit tenir Fitur. L’any passat van participar 182 empreses espanyoles i 214 estrangeres procedents de 31 països, un total de 396 empreses mostrant els seus encants de cada lloc.

Sota un mateix sostre durant 5 dies conviurà tota l’oferta turística convertint-se el Pavelló de Fitur en un gran Centre de Negocis on es crea el marc idoni per a generar relacions comercials, multiplicant els contactes, presentant totes les novetats i aprofitant tots els avantatges que suposa participar en l’esdeveniment turístic més important de l’any. I es que el continu creixement i la qualificada capacitat de convocatòria presenta Fitur com la Fira amb major projecció i recorregut internacional.

L’estand de la Mancomunitat on estarà present Pego s’ubicarà al pavelló nº5, on tota la Comunitat Valenciana estarà representada. En total 96 municipis i 3 mancomunitats tindran presència en la Fira.

L’estand pegolí estarà atès per la tècnic de turisme de la Tourist Info. I es podran trobar, entre d’altres, més de 5.000 fullets del material promocional de Pego i les Valls, presentant com a novetat un llistat d’allotjament, bars i restaurants. Així mateix, es presentaran els nous fullets de La Vall de Gallinera i de La Vall d’Alcalà que han fet els respectius ajuntaments. A l’estand es repartiran taronges de la terra, distribuïdes per l’empresa Suquimel, que faran també degustacions de mel.

D’altra banda, ja tornant a la realitat del municipi, a l’oficina de turisme de Pego les Valls s’ha posat a la venta, a un preu de 3€, un Cdrom de la Visita Virtual pels pobles de què formen la mancomunitat, amb fotos de 360 graus, on es pot passejar tant per la marjal, com per dins de les esglésies i monuments més importants d’estos municipis.

De fet, actualment s’està gravant un documental sobre Pego i les Valls, on es ressaltaran els valors ecològics i etnològics d’aquesta zona de la Marina Alta. Amb l’objectiu de difondre la zona com a destí turístic. La durada és de 30 minuts, i no tindrà una altra pretensió que fomentar el turisme rural a través d’un documental amè, didàctic i espectacular, en un DVD en tres idiomes: castellà, valencià i anglès.

El documental estarà estructurat en dos parts ben distintes. En la primera, com a introducció, es farà un repàs als municipis que pertanyen a aquesta àrea geogràfica i als seus enclavaments naturals. La segona part tractarà el pas de les estacions, com canvia el paisatge, les feines agrícoles típiques de cada estació, i com transcorre la vida de la fauna salvatge. Tot això amb imatges d’alta definició.

Van començar a gravar a l’estiu i ja han filmat el cultiu i la collita de l’arròs, de la taronja, les ametlles, els garrofers i les cireres.

Tot aquesta obra audiovisual té un pressupost de 8.000 €. Es faran 1.500 DVDs i el preu de venta al públic serà de 7 €. A setembre es preveu que ja estiga acabat.

Així mateix el DVD de Pego que es va fer fa un any es pot vore a la web de Pego i a www.traveltelevision.tv

441 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!