Pego tindrà jornada continuada en tots els seus col·legis

El resultat de la votació d’ahir realitzada pels pares i les mares dels quatre centres d’Infantil i Primària de Pego ha estat superior, en cadascun dels col·legis, al 55% de vots afirmatius exigit per la Conselleria d’Educació per a donar el vist-i-plau a la implantació de la jornada continuada a partir del mes d’octubre.
A Pego ahir es votava per segona vegada si els pares i les mares estaven d’acord amb la implantació de la jornada continuada en les quatre escoles del municipi. En la primera votació el resultat no va arribar a cap lloc perquè la Conselleria d’Educació va decidir deixar en suspens la incorporació de nous centres a la jornada intensiva. La votació d’ahir, però, serà efectiva a partir del 3 d’octubre perquè el vot afirmatiu emés pels pares i les mares dels quatre centres d’Infantil i Primària de Pego va estar superior al 55% exigit per la Conselleria d’Educació per a donar el vist-i-plau a la implantació de la jornada continuada a partir del mes d’octubre.

Els resultats per escoles va ser el següent:

CEIP AMBRA: 57,94% de vots afirmatius amb una participació del 75,25% del cens.
CEIP CAROLINA SALA: 70,42% de vots afirmatius amb una participació del 87,2%.

CEIP ROSALIA BONDIA: 70,85% de vots afirmatius amb una participació del 85,52%.
CC SANT ANTONI: 73,33% de vots afirmatius amb una participació del 86,21%.

Des del col·legi Ambra se’ns recorda que este és un projecte que es va iniciar fa dos cursos. Un projecte il·lusionant que, asseguren, que ha requerit molt d’esforç. Des de Carolina Sala destaquen la nova fase que enceta el sí majoritari dels pares i les mares perquè recorden que, «si no provem, no sabem». Rosalia Bondia i Sant Antoni coincidixen a destacar principalment l’alta participació de pares i mares en la votació i també l’alt percentatge de vots afirmatius el que confirma que «la majoria vol provar el canvi d’horari». I és que assenyalaven des de Rosalia Bondia que allò important era que «els pares i les mares digueren el que volien».

A falta de confirmar, podem avançar que a la Marina Alta dels 28 col·legis que havien demanat la jornada continuada, tots, excepte el CEIP Cap d’Or de Moraira, la resta han superat, amb escreix, el percentatge del 55% dels vots afirmatius que la Conselleria d’Educació va establir per a poder donar el seu vist-i-plau a la implantació de la jornada continuada.

901 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!