Pego té nou Inspector de la Policia Local

És en Juan Francisco Perelló, fins ara en excedència i exercint com a enginyer que és la seua primera professió. Amb el seu nomenament, del que ahir prenia possessió, la Policia Local de Pego compta amb 19 efectius, una xifra que cada vegada s’aproxima més a l’adequada per a cobrir un poble d’11.000 habitants.
Ahir va prendre possessió del seu nou càrrec com a Inspector de la Policia Local de Pego, Juan Francisco Perelló. Amb aquesta incorporació la Policia Local de Pego compta ja amb 19 efectius, una xifra molt més propera als 22 membres amb que hauria de comptar la Policia Local de Pego per a complir amb la ràtio per habitant recomanada.

I és que per a anar bé Pego hauria de tenir un Policia Local per cada 50 habitants i, tenint en compte que Pego en té actualment al voltant dels 11.000 habitants, li farien falta 22 agents per a complir amb la recomanació. No obstant, en aquestos últims anys s’ha anat ampliant la plantilla i actualment la Policia Local de Pego compta amb un inspector, tres oficials i quinze agents, un nombre de policies que no és òptim, però sí que millora el que hi havia. Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, s’assegura que “ara no es pot augmentar la plantilla” perquè l’economia de l’Ajuntament no ho permet.

L’augment progressiu en els últims anys de la plantilla de la Policia Local de Pego té com a objectiu que els recursos estiguen ben dotats i preparats.
464 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!