Pego s’obri al públic holandés

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Pego ha editat un fullet turístic en francés i holandés, seguint la línea del disseny dels que ja havia editat en castellà/valencià i anglés/alemany.
L’edició del fullet “Pego municipi turístic” ja té réplica en francés i holandés. El motiu ve donat perquè, des de l’oficina de turisme de Pego, des de fa uns anys s’havia detectat un augment considerable de visitants francesos i holandesos, molts d’ells residents a la Marina Alta i Baixa. Per tant, la demanda ha estat la que ha determinat la decisió d’ampliar els idiomes en què es publiciten els atractius de Pego.

La informació turística de Pego s’ha traduït en holandés, és per això que estes persones ja poden conéixer un poc millor, i en la seua llengua, la història, gastronomia, festes i monuments de Pego, així com les rutes per la marjal.
De la mateixa manera, el gran nombre de francesos que acudeixen als voltants de Pego, sobre tot a l’estiu, tindran àmplia informació del que es pot visitar al nostre municipi.
Des de l’oficina de Turisme informen que les noves edicions es poden descarregar en la web turística www.pegoilesvalls.es.
541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!