Pego respon generosament a la campanya d’ajuda als refugiats

Fins dijous 7 d’abril es podien deixar, al carrer Llavador 5, roba interior nova, roba de xiquets i xiquetes, portabebés, roba d’abric, sabates resistents, gel, compreses i bolquers. Este matí Cabal, encarregada de la recollida de productes ha informat que la resposta ha estat molt positiva.
Divendres passat Cabal informava que anaven a recollir, fins dijous 7 d’abril, una sèrie de productes per ajudar als refugiats que esperen a Grècia les resolucions europees. Amb este gest s’afegien a la campanya llançada per En Red SOS Refugiados junt amb l’Ajuntament de Pego.

Tot i el curt termini de temps en què es va posar tot en marxa i la poca difusió que ha tingut esta campanya, este matí des de Cabal informaven que havia estat un èxit. Ahir de vesprada des de Pego eixia una furgoneta plena de productes diversos: mantes, compreses i bolquers, roba nova, entre d’altres. Tot el recollit a Pego es va deixar al parc de bombers d’Oliva i d’allí va ser traslladat a València des d’on hui eixirà un carregament cap a Grècia.

Ahir, durant el torn de precs i preguntes del ple ordinari d’abril, l’ajuda als refugiats va estar present. La regidora de Compromís, Anna Sastre va preguntar perquè l’Ajuntament de Pego no s’havia adherit com a entitat a la recollida de material. Contestava la pregunta Enrique Moll explicant que, com a alcalde no li havia arribat cap convocatòria d’adhesió. El regidor d’Estrangeria, José Merí, explicava que a Pego sí que s’havia col·laborat però més bé per voluntats personals perquè no havia arribat cap informació oficial de campanya. La regidora de Cultura, Laura Castellà, afegia que, bona part dels ajuntaments que estaven inclosos en una publicació que circulava per internet a la campanya de En red SOS Refugiados ho desconeixien.
631 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!