Pego rep, per primera vegada a la seua història, la visita d’una Ministra

En aquest la de Sanitat, Igualtat i Política Social, Leire Pajín. Va ser una visita breu a l’Ajuntament de Pego, on va signar el Llibre d’Honor del consistori. Pajín va plasmar en aquesta que “en aquest poble tinc amics, professores de les que he après molt i gran afecte als seus veïns i a les seues veïnes”.
El passat dissabte, 12 de novembre, Pego va rebre, per primera vegada en la seua història, la visita d’un ministre o una ministra, com deixava clar l’alcalde de Pego, en Carmelo Ortolà. La visita institucional va ser breu, ja que l’agenda de la Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, era apretada pels actes electorals marcats a la seua agenda, com era el míting que més tard donaria a la Casa del Poble com a Ministra i cap de llista per Alacant del PSOE, junt al secretari local del PSPV, Enrique Moll.

Així, Leire Pajín, acudia vora les 13:30h. a l’Ajuntament de Pego acompanyada, entre d’altres, per l’exsubdelegada del Govern a la província d’Alacant, Encarna Llinares o la presidenta provincial del PSPV, Ana Barceló. Van accedir al saló de plens del consistori, donant exemple, pujant les escales fins a l’última planta de l’edifici.

Na Leire Pajín va estar acompanyada per bona part dels regidors i les regidores de la corporació municipal, representants del PSPV, de Ciutadans de Pego i del PP. També van assistir a l’acte institucional representants d’ERPV. L’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, va manifestar el seu orgull per la visita de la Ministra perquè, revelava, “és la primer volta que un Ministre del Govern d’Espanya, en este cas una Ministra, visita el nostre poble”.

Abans de signar, una anècdota i és que la Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, va confessar que, en aquestes coses li agrada saber quin és l’últim testimoni. L’alcalde de Pego la va informar que, en aquest cas l’anterior personalitat que va deixar el seu testimoni al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pego va estar el cuiner basc Martín Berasategui quan va vindre a promocionar l’arròs bomba de Pego el passat 5 de setembre de 2011.

Na Leire Pajín, Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat del Govern d’Espanya va deixar plasmat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pego: “Con afecto en mi primera visita a Pego como Ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad. En este pueblo tengo amigos, professoras de las que he aprendido mucho y gran afecto a sus vecinos y vecinas. A vuestra disposición siempre, un abrazo. Leire Pajín”.

A aquestes paraules va afegir, en aquesta ocasió en valencià, que “el que he escrit al Llibre és veritat” i va recordar que l’última vegada que va visitar Pego, el 2 de març de 2008 en motiu, també, d’un míting electoral per als comicis generals, “em van donar una sorpresa i va parlar una de les meues professores de la Universitat que és de Pego, que és molt amiga meua [Carme Alemany] i per tant, tinc molta relació en el poble de Pego des de fa molts anys”. Ressaltava també que és veïna, ja que és nascuda a la Marina Baixa. Reiterava Leire Pajín la seua disponibilitat.

385 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!