Pego rebrà subvencions de la Diputació per a activitats juvenils i per a fomentar la igualtat de gènere

També per a programes de prevenció de drogodependències. La Diputació d’Alacant subvenciona amb 165.000 € per activitats de foment la igualtat de gènere en 93 pobles de la província i 8 mancomunitats. Amb 125.000€ promocionarà activitats juvenils en 109 municipis de la província.
La Diputació d’Alacant ha decidit subvencionar diferents activitats per fomentar la igualtat de gènere en els distints municipis de la província i també diferents activitats destinades als més joves. En este darrer cas, la Comissió de Benestar Social, Joventut i Igualtat de la Diputació ha aprovat una concessió de 125.000€ per a activitats en matèria de Joventut que beneficiaran a 109 municipis, per tant cada poble podria rebre una mitjana de 1.150€ per a realitzar tallers, trobades musicals, conferències, animació juvenil, cursos d’educació ambiental i de xarxes socials o concursos, entre d’altres activitats dirigides al jovent. Pego és un dels pobles que rebrà aquest tipus de concessió econòmica.

D’altra banda, la institució provincial també ha aprovat una subvenció de 62.700€ per a activitats en matèria de prevenció de drogodependències, de les que es beneficiaran 81 municipis, entre ells Pego. La mitjana de les ajudes és d’uns 700€.

El municipi de Pego i la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i La Vall d’Ebo, rebran ajudes econòmiques de la Diputació d’Alacant per a fomentar la igualtat de gènere i la prevenció contra la violència de gènere. En este cas es beneficiaran de la convocatòria de subvencions amb destí a programes i activitat per a la igualtat d’oportunitats i prevenció de la violència de gènere, un total de 93 municipis i 8 mancomunitats. El pressupost és de 165.000€, el que es tradueix en una mitjana de 1.800 euros per població, quantitat que es determinarà en funció del programa objecte de subvenció.

Estes ajudes es destinaran a diverses activitats com assessorament jurídic, recolzament psicològic, prevenció de la violència de gènere en l’adolescència, cursos de coeducació, foment de l’ocupació, campanyes, tallers i formació.

541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!