Pego innova en la Cavalcada de Reis

La regidoria de Festes, que és l’encarregada de coordinar i ajudar a l’arribada dels Reis d’Orient a Pego, avançava que esta està pensada per encisar els més menuts de la casa. En el 2013, Festes s’ha rodejat de les Falles de Pego, dels Carreters i de l’Escola de Teatre per acompanyar amb molta música i ball l’arribada de Ses Majestats. Més de 300 persones participaran en la Cavalcada dels Reis d’Orient de Pego. Melxor, Gaspar i Baltasar eixiran a les 18h., des del Convent i finalitzaran el recorregut per Pego, amb parada obligada a l’Ajuntament, des del balcó del qual estos dirigiran un missatge a la població.
La Nit de Reis és una nit molt especial, sobretot per als més menuts de casa. A Pego, la finalització de la Cavalcada de Reis marca un moment màgic. En arribar a casa, aquelles engalanades amb globus de colors i cabàs de vímet, el tindran al seu interior ple de regals. Perquè la màgia entre pels balcons i les finestres de les cases, però, abans s’ha de rebre, amb tots els honors, a Ses Majestats, Melxor, Gaspar i Baltasar. Ràdio Pego es posava en contacte amb el regidor de Festes de l’Ajuntament de Pego per conèixer alguns detalls de la Cavalcava que acompanyarà els Reis d’Orient. Raül Tamarit avançava que esta començarà, a les 18h., des de les escales del Convent i acabarà al Pla de la Font.

Abans d’eixir a desfilar, els Reis d’Orient han obert un buit a la seua agenda per visitar a les persones que viuen a la Residència Sant Joan de Déu i entregar-los un detall.

El 2013 comença amb “novetats” i és que explicava el titular de Festes que “enguany hem intentat enfocar-ho per als xiquets, ja que eixe dia és un dia especial per a ells”. Avançava Raül Tamarit que alguns dels acompanyants de Ses Majestats venen des de Disneyland. Altres personatges molt amics dels més menuts de la casa, són els pallasos i, sobretot, els Reis d’Orient estaran acompanyats de molta música i molt de ball.

La Cavalcada de Reis és molt esperada pels xiquets i les xiquetes. Per a comprovar-ho només cal apropar-se a la Plaça de l’Ajuntament cap a les 19h., i vore com va omplint-se a mesura que va aproximant-se el moment del discurs reial. Per això, insistia Tamarit, que “enguany hem intentat fer un xicotet esforç perquè la desfilada siga molt infantil, molt colorida, molt participativa”. Més de 300 persones participaran en la desfilada de Pego.

A les 18h., començarà la Cavalcada des del Convent. Ses Majestats pararan a l’Ajuntament de Pego per dirigir unes paraules al poble de Pego. Finalitzaran la Cavalcada al Pla de la Font.

Raül Tamarit convidava a tothom a eixir al carrer a rebre a Melxor, Gaspar i Baltasar. El regidor de Festes agraïa la col·laboració de les tres falles de Pego, del Club Els Carreters i l’Escola de Teatre de Pego.
272 Visites

Deixa un comentari