Pego i Les Valls presents a ExpoDènia


Demà s’inicia ExpoDénia, que romandrà obert de 10 del matí a 10 del nit del proper dilluns de Pasqua.
Al voltant de 5.000 persones passaren per l’estant pegolí a la Fira Internacional de Turisme de València. La Regidoria aposta per atraure a públic que ja està de vacances a la comarca a ExpoDènia.

En sols 15 dies, Pego, l’Atzúvia i les Valls afronten les dos fires més importants del seu sector. Demà s’inicia ExpoDénia, que romandrà obert de 10 del matí a 10 del nit del proper dilluns de Pasqua. El regidor de Turisme de Pego, el nacionalista Joan Carles Cambrils destaca la importància d’acudir a aquests advents ja que es pot captar el turista que es desplaça fins a Pego i Les Valls.

Aquesta fira ha estat recuperada per l’Ajuntament de Dénia, ja que feia més de 10 anys que no se celebrava. ExpoDénia estarà ubicada al moll de la Pansa del port de Dénia i hi ha més de 10.000 metres quadrats destinats a la fira.

L’estand de Pego comptarà, a banda dels tècnics de turisme, amb la presència dels estudiants de l’escola de Turisme de Gandia. I disposa de diferent informació local.

En qualsevol cas, ExpoDénia és l’excusa ideal per passar-se per la fira i contemplar a banda de les ofertes de Pego, els diferents serveis que hi hauran exposats. Cambrils ha convidat als veïns del poble a passar per la Fira durant aquests dies.

Continuant amb l’assistència a les fires, la setmana passada l’oferta de Pego, l’Atzúvia i Les Valls es mostrava a la Fira Internacional de Turisme de València, on van passar al voltant de 50.000 persones entre visitants i professionals del sector. L’estand de Pego ha estat ubicat junt a l’oferta de turisme rural.

La Regidoria de Turisme valora positivament les visites a l’estand pegolí, que es situen al voltant de les 5.000 persones, tot i que les previsions inicials eren un poc majors.

365 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!