Pego i Les Valls compleix les expectatives a Fitur

El cap de setmana de portes obertes a la Fira Internacional de Turisme ha servit per a captar nous visitants potencials a Pego i Les Valls, majorment famílies que s’han interessat pel que ofereix la zona per a viatjar pares i fills. Així mateix, s’ha pres contacte amb professionals del sector turístic que podrien apropar a italians, argentins i espanyols fins a Pego i Les Valls.
Fitur ja ha tancat les seues portes i ho fet deixant en l’estand de Pego i Les Valls un bon sabor de boca. I és que s’han complit les expectatives i el cap de setmana ha estat positiu per al futur turístic de Pego i les Valls, ja que s’ha donat a conèixer entre persones que fins ara no sabien de la seua existència tot i que vingueren sovint a passar l’estiu o altres èpoques de l’any per aquesta zona, és el que explicava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor.

L’estand de Pego i les Valls a Fitur estava situat a l’illa gastronòmica de la marca Costa Blanca i, potser això ha fet que la gent que ha passat per allí s’interessara per això mateix, per la gastronomia demanant receptes típiques i gaudint i descobrint l’explosiva combinació de sabors que resulta de barrejar la taronja amb la xocolata.

Pego i Les Valls es consolida com a Municipi Turístic Familiar, un punt al seu favor perquè cada vegada més les escapades, siguen d’estiu o en qualsevol altra època de l’any, es fan en família com ho confirma el fet que a Fitur la majoria de la gent que s’ha apropat a l’estand de Pego i Les Valls han estat famílies.

La tècnica de Turisme confirmava al principi de la notícia la consecució d’expectatives respecte a les visites de públic en general. Al respecte dels contactes presos amb empreses del sector, els coneguts com a touroperadors, Mari Nieves Mayor era més cauta, però avançava que “hem fet alguns contactes amb professionals, però fins que no estiga clar que puguem atraure a grups d’argentins, italians i espanyols a vindre fins ací […] no ho anuncionarem com a èxit de professionals”, sentenciava Mayor.
362 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!