Pego es prepara per a rebre La Cubana

La famosa companyia de teatre catalana oferirà el dijous 4 d’octubre l’obra “Menja’m el coco negre” al teatre municipal i de la qual s’han venut totes les entrades. El camió amb l’escenari ja es troba a Pego i durant tot el dia d’avui i demà es muntarà l’escenari. Si el teatre fóra futbol, La Cubana representaria la visita d’un dels millors equips de la Lliga de Campions. De fet, les entrades es van esgotar en tan sols 36 hores i això que la totalitat s’ha venut a gent de Pego. L’actuació del mític grup català és la única programada a la Marina Alta, el que sens dubte és un èxit per a Pego, la seua ciutadania i els amants del teatre. De fet, moltíssima gent de la Marina Alta s’ha interessat per adquirir alguna entrada i el dijous, des de primeres hores de la vesprada, és calcula que hi haurà cues per a fer-se amb una de les 50 entrades que es posaran a la venda en la taquilla.

La Cubana, en commemoració del seu 25é aniversari, ha tornat a posar en escena el seu més famós i aclamat espectacle “Menja’m el coco negre!”. Este espectacle ha sigut un dels més emblemàtics de la companyia i ha cregut que valia la pena espolsar-lo per a fer una gira per tots els auditoris espanyols enguany, al 2007.

El tema de l’espectacle és un sincer homenatge a totes les companyies de teatre ambulant que hi ha per “eixos móns” i que fan possible que el teatre arribe a tots els racons. L’obra, a banda de ser un espectacle molt divertit i amb molts números musicals que molta gent recorda amb moltes plomes, lluentors i colors, és una forma de presentar el que la companyia La Cubana sempre ha volgut ser, una “companyia viatgera”. Es fa referència, a més, a un gènere teatral molt maltractat i quasi extingit, el del music-hall, la revista i les variettes.

Ràdio Pego oferirà demà al programa L’amanida una entrevista amb el seu director fundador, Jordi Millà, a partir de les 13.00 hores i on també tindrem declaracions de la regidora de cultura, la independent Elvira Ciurana, responsable de portar l’espectacle a Pego.


245 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!