Pego es prepara per a rebre als Reis d’Orient

El reis arribaran a Pego demà dijous 5 de gener, a les 7hr de la vesprada.
El dissabte dia 7 la Clandestina oferirà el Concert de Reis al Teatre Municipal. A hores d’ara, les seves majestats, els reis d’orient Melcior, Gaspar i Baltasar ja es troben molt prop de la península ibèrica. A Pego, està previst que arriben al municipi a partir de les 7 de la vesprada per la carretera de Sagra.
El reis, després de visitar el Convent, aniran fins la plaça de l’ajuntament per l’avinguda Jaume I i el carrer Major. Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts a l’Ajuntament per la màxima autoritat, l’alcalde Carmelo Ortolà, que obrirà les portes del consistori a les seves majestats per a que dirigeixquen unes paraules a tota la població, abans d’adorar al Jesuset a la parròquia de l’Assumpció.

El passat diumenge, centenars de xiquets i xiquetes entregaren als patges reials les seues cartes, que ja es troben en poder de Melcior, Gaspar i Baltasar . Els reis d’Orient i el seu sèquit treballen a contrarellotge per a que tots els paquets I regals estiguen en les llars la nit del dia 5.

Les seves majestats arribaran en cavall i recorden a tothom que no s’obliden de preparar alguna cosa de menjar pels animals i també per a que els reis i els seus operaris recuperen forces.


239 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!