Pego amplia el nombre de parades del mercat dels dijous

Per a fer-ho ha obert un termini d’inscripció que finalitza el 16 d’abril. Les inscripcions seran baremades com assenyala l’Ordenança reguladora de Venda no sendentària. Esta ampliació ve donada per l’obertura de la plaça de l’Antic Regne de València que suposarà, en breu, la reubicació de les parades fixes del mercat municipal dels dijous.
L’obertura al públic i al trànsit rodat de la plaça de l’Antic Regne de València no només suposa que els vehicles ja poden aparcar i transitar per ella, que els xiquets i les xiquetes poden jugar al parc infantil situat allí o que els comerços i els veïns dels voltants respiren tranquils; sinó que també suposa que el mercat ambulant dels dijous, en breu, tornarà a la seua ubicació original.

Esta circumstància, junt al fet que, des del 22 de juny de 2006 fins al 21 de març de 2013, a l’Ajuntament de Pego s’hagen registrat 168 sol·licituds per a muntar una parada al mercat municipal dels dijous, han comportat que la regidoria de Comerç haja decidit ampliar el nombre de parades de venda ambulant. També ha motivat esta ampliació de llocs de venda “la situació econòmica en la que ens trobem”, segons es declara a la nota informativa que es pot llegir a la web de l’Ajuntament de Pego, www.pego.org.

Les persones interessades a inscriure’s per a optar a un dels nous llocs de venda del mercat ambulant de Pego poden fer-ho fins el 16 d’abril. S’han de dirigir al registre d’entrada del consistori, ubicat a la planta baixa.

Una vegada tancat el període d’inscripció la documentació aportada per cada sol·licitant es baremarà d’acord amb allò especificat a l’Ordenança Reguladora de la Venda no Sedentària en el Terme Municipal de Pego que es pot consultar a la www.pego.org. En la web municipal també hi ha especificada la documentació requerida i el model d’inscripció.
501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!