Pego acull el curs d’atenció inicial al trauma en situacions hostils

Organitzat per Formasem, amb la col•laboració d’Acció Urgent, assistiran professionals d’arreu de l’Estat. Els escenaris on es desenvoluparà el curs són la marjal de Pego-Oliva i l’edifici Cervantes.
No deixem Acció Urgent perquè este cap de setmana es duu a terme a Pego el curs ‘Atenció inicial al trauma en situacions hostils’. Este curs l’organitza Formasem en col•laboració amb Acció Urgent no és la primera vegada que es realitza a la nostra localitat, de fet duu com a títol TEMT mòdul II, com indica la presidenta d’Acció Urgent, Tere Lloret, qui també convida a qui vullga ser testimoni de les pràctiques que comporta el curs, a desplaçar-se pel matí, a partir de les 9 a la marjal, al salinar, per veure rescats aquàtics amb gossos ensinistrats per a este tipus d’accions.
També actuaran a l’edifici Cervantes per la nit, ja que es tracta de donar a conèixer com actuar en un rescat nocturn en una situació extrema, com per exemple un sisme. Advertia Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent que el veïnat del Passeig Cervantes no s’intraquil•litze si veu molt de moviment al voltant de l’edifici Cervantes. Es tracta d’esta pràctica del curs ‘Atenció inicial al trauma en situacions hostils’.

Ressenya Barranco que, al tractar-se de cursos molt especialitzats, s’arriben a Pego participants, especialistes en intervindre en situacions traumàtiques, d’arreu de l’Estat, ja que la nostra localitat és un dels poc llocs que aposta per este tipus de formació.
407 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!