Pego aconseguix reduir atur el mes d’octubre

És l’únic dels pobles principals de la Marina Alta que ho aconseguix. Després de batre un nou rècord de desocupació durant el mes de setembre, amb 993 persones registrades al servef, el mes d’octubre aconseguia reduir eixa xifra fins els 937. Per tant, a octubre 56 persones trobaven feina a Pego. La tendència de la Marina Alta ha estat la contrària. El nombre de desocupats va pujar en 676 a l’octubre i se situa en 16.456 persones a tota la comarca.
Davant el dessolador panorama laboral que es dibuixa en l’àmbit estatal, autonòmic i comarcal, el mes d’octubre ha insuflat una dada positiva -si és que es pot arribar a qualificar així- pel que fa al registre de l’atur a Pego. Este continua alt, però menys que al setembre.

Justament durant el mes de setembre Pego va marcar un nou rècord de desocupació arribant a les 993 persones sense feina al municipi. La major part d’elles al sector serveis, seguit del sector de la construcció. No obstant això, durant el mes d’octubre els registres del servef comptabilitzaren una lleugera creació d’ocupació a Pego. Les xifres no són per tirar coets però l’atur es va reduir en 56 persones, situant-se en un total de 937 desocupats.

Van sumar treballadors tots els sectors. Encapçala serveis, amb 35 ocupacions, la construcció amb 13, indústria amb 5 i agricultura suma dos persones treballant. El sector de persones sense activitat econòmica prèvia baixa una persona. La suma total dóna 56 persones més amb feina a Pego durant el mes d’octubre.

Pel que fa al conjunt de la Marina Alta, el final de la campanya turística va disparar les xifres de l’atur, augmentant en 676 persones en només un mes. La xifra acumulada en el conjunt de la comarca és de 16.456 persones sense feina.
510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!