Pego acomiada a Angelino García, alcalde de la ciutat entre 1975-1979

La família va estar arropada per centenars de veïns en el funeral. Militants i representants de tots els partits locals van voler estar presents en l’acte. I l’equip de govern va decidir abaixar les banderes del balcó de l’ajuntament a mig pal en senyal de dol i va realitzar una corona de flors per a homenatjar la seua tasca política. Dissabte passat, Pego va acomiadar a Angelino García, el qual va ser alcalde de la ciutat entre els anys 1975 i 1979. La família va estar arropada per centenars de veïns en el funeral. Militants i representants de tots els partits locals van voler estar presents en l’acte. I l’equip de govern va decidir abaixar les banderes del balcó de l’ajuntament a mig pal en senyal de dol i va realitzar una corona de flors per a homenatjar la seua tasca política.

Els veïns que es van congregar en la cerimònia religiosa van destacar la important feina que Angelino García va realitzar en els delicats moments de la transició. Nascut en 1925 a Pego, els seus conveïns li van donar l’últim adéu als huitanta-tres anys.

Segons van apuntar els seus coneguts va saber manejar de la millor manera possible el pas a la democràcia fins al 1979. En eixe any, el socialista Vicent Gilabert va ser triat primer edil en les primeres eleccions democràtiques de Pego. Mesos abans, els membres locals d’UCD van oferir a García la possibilitat d’encapçalar la seua candidatura, però l’encara veí va preferiri ocupar un segon pla en la llista i per això, després dels comicis, va passar a ocupar una acta com a regidor. A més, Angelino García també va estar vinculat amb les festes falleres de Pego. Inclús, en els anys seixanta va ser president.526 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!