Pego a Amical


El Creama de Pego ha organitzat, per segon any consecutiu, la participació de la localitat a la fira d´”Alicante Calidad” per a promocionar la geografia, la historia, els costums, la cultura, les festes, la gastronomia del municipi i oferir Pego com a una alternativa al turisme de sol i platja. Hi haurà servei gratuït d’autobusos des de tots els municipis interessats.

La tercera edició d´ “Alicante Calidad” se celebrarà durant els dies 12, 13 i 14 de maig a les instal•lacions del Recinte Firal d´Alacant. A aquesta edició, per segon any consecutiu, assistirà Pego per tal de promocionar la seua imatge com a alternativa al turisme de sol i platja al que tant està associada la Marina Alta.

En aquesta tercera edició de la fira provincial s’ha augmentat el nombre d’expositors i de visitants. De fet, la Diputació d´Alacant ha habilitat un servei gratuït d’autobusos, durant els tres dies d´”Alicante Calidad”, des de tots els municipis interessats, entre ells Pego. L’entrada al recinte també és gratuïta i es repartiran tiquets per menjar durant l’estada. Tota persona interessada en visitar la fira s’ha de dirigir al Creama de Pego, per tal d’informar-se àmpliament.

“Els rius de la vida” és el lema amb el que Pego aborda enguany “Alicante Calidad”. Sota aquesta idea el Creama ha organitzat la seua participació. A l’expositor de 50 m2 els visitants que s’acosten podran conèixer Pego des de la seua geografia i història, passant pels costums, la cultura, la gastronomia i les festes que el caracteritzen i el defineixen.

358 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!