Pedro Barranco és rebut per l’alcalde de Pego

Després de revalidar el certificat com a millor sanitari valencià en la VI Trobada Interna d’Excarceració de Trànsit del Consorci de Bombers de València.
La setmana passada l’equip de rescat d’accidents de trànsit de Gandia es va fer amb el títol de millor grup de rescat en accidents de trànsit del Consorci Provincial de Bombers de València al quedar primer classificat en la VI Trobada Interna que es va celebrara del 12 al 14 d’abril a Xàtiva. L’equip guanyador aconseguia la millor puntuació en l’equip tècnic, maniobra ràpida i millor sanitari, Pedro Barranco.
Durant dos dies 12 equips de rescat en accidents de trànsit van demostrar les seues tècniques en l’esplanada del pavelló de Voleibol de Xàtiva. Sis equips pertanyents al Consorci de València – Gandia, Sagunt, Catarroja, Chiva, Sinarcas I i Sinarcas II – , tres grups del servei de bombers municipals de l’Ajuntament de València, així com dos equips convidats: Consorci de Bombers de la diputació de Badajoz i l’equip francés Pompiers Charente-Maritime.
Després d’aquesta revalidació del títol de millor sanitari de la Comunitat Valenciana, Pedro Barranco era rebut per l’alcalde de Pego a l’Ajuntament de la localitat en reconeixement de l’excel·lent trajectòria del sanitari d’Acció Urgent que no para de formar-se i de millorar en la seua professió.
494 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!