PAVASAL té intenció de reanudar les obres de la carretera del mar dilluns

Les obres, que tenen la finalitat d’evitar que torne a inundar-se la carretera davant unes pluges torrencials com les de 2007, han estat aturades perquè els tubs de canalització de l’aigua que li van subministrar a l’empresa no complien amb les mesures que indica el projecte. No obstant, l’empresa encarregada de les obres va informar ahir al departament d’Urbanisme que les feines es reanudarien dilluns i que tot indica que a finals de juliol es podrà habilitar el vial.
Finalment no serà a mitjan de juliol quan s’òbriga al trànsit, parcialment o total, la carretera del mar, després de l’aturada que estan patint les obres des de ja fa diversos dies. No és perquè hi haja espècies nidificant ni perquè vullguen fer desaparèixer el vial, com es rumoreja pel poble i el mar. L’explicació que dóna l’empresa executora de les obres, PAVASAL, al departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego, per l’aturada que estan sofrint les obres de la carretera del mar té el seu origen en el subministrament de material. I és que l’empresa es va veure obligada a paralitzar les obres perquè va rebre els caixons de formigó, que han de servir de canalització transversal de l’aigua per a evitar l’efecte barrera, amb unes mesures que no s’ajustaven al projecte.

No obstant, PAVASAL, ha indicat a l’Ajuntament de Pego que té intenció de reprendre les obres el proper dilluns, 18 de juliol. Així mateix, ha transmès al consistori pegolí la seua intenció d’habilitar el vial, sense concretar si parcialment o total, a finals de juliol.
385 Visites

Deixa un comentari