Paula Portes presentada i exaltada com a Fallera Major de Pego 2007

Sole Seguí i Oliver deia adéu al seu regnat oferint tota la seua ajuda a la nova fallera major de Pego per a aquest any. En una cerimònia marcada pel protocol, i desplaçant Paula Portes i Hernández a l´emblemàtica ciutat de Venècia, aquesta era presentada oficialment al poble de Pego Fallera Major. Amb la solemnitat que pertoca a una presentació i exaltació fallera, ahir el teatre municipal de Pego deia adéu a la fallera que ha representat el municipi durant 2006, Sole Seguí i Oliver i a la seua Cort d´honor i donava la Benvinguda a la seua nova màxima representant en el món de les falles, Paula Portes i Hernández. Dos joves que compartiran la mateixa experiència, una experiència que va ser classificada per Sole com el millor any faller de la seua vida a aquest món de festa tradicional. Al mateix temps l´anterior fallera major li donava l´enhorabona a Paula Portes i li oferia la seua ajuda per al que necessite en aquest any que viurà tan intensament.

La posada en escena del quadre faller va transportar els presents a l´acte a Venècia, on els canals i les gòndoles regeixen la vida del venecians. Des d´aquesta embarcació tant típica l´actual fallera major de Pego, Paula Portes i Hernàndez, acompanyada per la seua Cort d´Honor, Eva Inés Andrades i Sali Ceresola, va dir les seues primeres paraules al càrrec. Unes paraules que desvelaven la seua emoció, però també la seua determinació de dur endavant un any de festa i representació complet i decisiu en la seua vida de fallera, que mai havia imaginat així. Paraules que només podien transmetre en part tot el que sentia, com ella mateixa va reconèixer.

Arropada per 7 comissions vingudes de Sant Antoni de Benagever, Turis, Oliva, Gandia, Dénia i Carcaixent, Paula Portes es encetar el seu regnat, un regnat que arribarà al seu zenit al mes de març.

399 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!