Paula Portes presentada i exaltada com a Fallera Major de Pego 2007

Sole Seguí i Oliver deia adéu al seu regnat oferint tota la seua ajuda a la nova fallera major de Pego per a aquest any. En una cerimònia marcada pel protocol, i desplaçant Paula Portes i Hernández a l´emblemàtica ciutat de Venècia, aquesta era presentada oficialment al poble de Pego Fallera Major. Amb la solemnitat que pertoca a una presentació i exaltació fallera, ahir el teatre municipal de Pego deia adéu a la fallera que ha representat el municipi durant 2006, Sole Seguí i Oliver i a la seua Cort d´honor i donava la Benvinguda a la seua nova màxima representant en el món de les falles, Paula Portes i Hernández. Dos joves que compartiran la mateixa experiència, una experiència que va ser classificada per Sole com el millor any faller de la seua vida a aquest món de festa tradicional. Al mateix temps l´anterior fallera major li donava l´enhorabona a Paula Portes i li oferia la seua ajuda per al que necessite en aquest any que viurà tan intensament.

La posada en escena del quadre faller va transportar els presents a l´acte a Venècia, on els canals i les gòndoles regeixen la vida del venecians. Des d´aquesta embarcació tant típica l´actual fallera major de Pego, Paula Portes i Hernàndez, acompanyada per la seua Cort d´Honor, Eva Inés Andrades i Sali Ceresola, va dir les seues primeres paraules al càrrec. Unes paraules que desvelaven la seua emoció, però també la seua determinació de dur endavant un any de festa i representació complet i decisiu en la seua vida de fallera, que mai havia imaginat així. Paraules que només podien transmetre en part tot el que sentia, com ella mateixa va reconèixer.

Arropada per 7 comissions vingudes de Sant Antoni de Benagever, Turis, Oliva, Gandia, Dénia i Carcaixent, Paula Portes es encetar el seu regnat, un regnat que arribarà al seu zenit al mes de març.

360 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!