Participen més de 500 persones en la I Mitja Marató de Pego

Els participants feliciten Cultural-Dorsal 19 per l’organització. L’atleta pegolina Carmen Sala queda segona en la categoria femenina. La regidora d’Esports avança que s’estan estudiant altres proves barrejant circuit de muntanya.
Diumenge passat, el sol va brillar com per a donar la benvinguda a la I Mitja Marató ‘Vila de Pego’, una activitat que va superar, amb escreix, el nombre de participants que s’havia marcat l’organització. Així, es van inscriure 540 corredors i corredores, dels quals 503 van participar i 494 van arribar a meta. En paraules de Ferran Ferrando, membre de Cultural-Dorsal 19, “un fet que no esperàvem per ser la primera edició”. El circuit va ser mixt, urbà i rural. Els dos primers quilòmetres van transcórrer pels principals carrers del municipi i la resta pels camins del terme intentant evitar “les vies principals per no molestar a la gent”, explicava Ferrando.

La regidora d’Esports, Marian Tamarit, confirmava eixe èxit de participació en la I Mitja Marató i destacava el bon oratge que va acompanyar als més de 500 atletes en el recorregut. Subratllava Tamarit les poques lesions que es van produir gràcies al perfil, suau, de la cursa.

Va ser una mitja marató “estrictament popular”, ressaltava Ferran Ferrando, pel fet que, sobretot en la categoria masculina, les grans estrelles de l’atletisme no es van presentar i la resta de participants van poder demostrar la seua forma. De fet comentava que el primer en arribar a meta ho va fer en 1 hora i 15 minuts i el que més va tardar ho fa fer en poc més de dos hores. Així mateix, destacava Ferrando el bon resultat de la pegolina Carme Sala, que quedava segona i continuava demostrant el seu excel•lent rendiment.

L’organització de la I Mitja Marató ‘Vila de Pego’ va ser impol•luta i és per això que molts dels participants van felicitar els seus membres, un fet poc habitual.

La que també donava l’enhorabona a l’organització de Cultural-Dorsal 19 era Marian Tamarit, que ressaltava la tasca feta perquè la iniciativa haja tirat endavant i haja estat tot un èxit. Així mateix, la regidora d’Esports avançava que s’estan barallant dur a terme noves proves d’atletisme, en aquest cas amb la muntanya per enmig. Marian Tamarit també desitjava que, després de l’èxit aconseguit en la primera edició de la mitja marató, en vinguen moltes més.

La classificació completa i més detalls sobre la cursa dimarts, de 19 a 20 hores, a Ràdio Pego.441 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!