“Paraules amables” a Ràdio Pego

Un nou espai s’afegeix a la programació de Ràdio Pego, la ja col·laboradora d’aquesta casa, Pau López, inicia un format breu de frases per a la reflexió. “Paraules amables” és un nou espai i un nou format que des d’avui dilluns sonarà a les ones de la 107.8 de l’F.M. Frases breus que duran l’audiència a la reflexió o al simple gaudir de les “paraules amables” que, de tant en tant, apareixeran entre la programació habitual de Ràdio Pego, sense previ avís, com alguna cosa més del contingut de l’emissora.

Pau López, coneguda col·laboradora d’aquesta casa amb programes com “Veus de Dona”, és l’artífex d’aquest nou espai que, en aquesta primera incursió al món de les “paraules amables” s’endinsa dins el llibre “Sentiments” del Col·lectiu Obertament, de la Safor. Junt a Pau López, altres veus recitaran part d’aquestes frases breus i reflexives, com és el cas de la d’Àngels Ferrer, primera col·laboradora del nou espai.

Aquesta nova incorporació a la graella de Ràdio Pego és una mostra més de l’aposta d’aquesta casa per crear nous formats, diversificar els continguts, ampliar les veus de l’emissora i dinamitzar i activar tota la programació de la 107.8 de l’F.M. per tal de satisfer i homenatjar la nostra audiència.
390 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!